Belangen vereniging

Belangenvereniging Halle-Heide werd opgericht in 2004. De vereniging heeft als doelstelling “het behartigen van de algemene belangen van de bewoners van Halle-Heide, zulks ten einde de leefbaarheid te bevorderen en de onderlinge band van de bewoners te versterken, waar toebehoort het bewaren en het documenteren van het cultureel en historisch erfgoed en het in stand houden van het plaatselijke dialect, het stimuleren van het plaatselijke verenigingsleven, alsmede het vormen van een aanspreekpunt voor politiek en verenigingsleven”.

Contact opnemen met de Belangenvereniging kan via het secretariaat:
Elze Sloetjes, Halle-Heideweg 33, 7025CZ, Halle.
Email: post@halle-heide.nl.

De belangenvereniging heeft sinds 2004 laten zien dat het een heel belangrijke rol vervult in Halle-Heide. Het is de centrale spil waar veel zaken in Halle-Heide in samenkomen. De activiteiten die worden georganiseerd door de belangenvereniging staan vermeld onder Activiteiten, in het menu bovenaan deze pagina. Naast het organiseren van deze activiteiten onderhoudt de belangenvereniging allerlei contacten, waaronder die met de gemeente Bronckhorst.

Jan Sielias heeft er voor gezorgd dat cultureel en historisch erfgoed bewaard blijft in het boekje “Oaver Halse Heide”, dat werd geschreven in verband met de aanleg van een “Trap-route” in 2006. Het boekje werd al snel herdrukt en er volgde een nieuwe versie in 2016. Nu is er een ander boekje waar globaal de activiteiten staan die er in de Heide georganiseerd worden.

Ook lid worden en op de hoogte blijven van alle activiteiten: Aanmeld formulier

Voor onze privacy verklaring klik op de link:

Privacy verklaring Belangenvereniging Halle-Heide